Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Teollisuuskiinteistöt

Teollisuushallien sähkötyöt turvallisesti ja luotettavasti

Heavy Sähkö Oy on erikoistunut teollisuushallien sähkötöihin ja -asennuksiin. Teemme kaikki teollisuushallien sähkötyöt ammattitaidolla joko jo rakennusvaiheessa tai kiinteistön korjauksen yhteydessä. Rakennuksen sähkölaitteistoon kuuluvat kiinteät sähköasennukset sekä erilaiset sähkölaitteet kuten ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet.

Teollisuuskiinteistöjen sähköasennukset, huolto ja kunnossapito

Teemme sähköurakointia ympäri Suomea. Sähköasentajillamme on vahva tietotaito ja vuosien työkokemus kiinteistöjen sähköasennuksista. S2-sähköpätevyys takaa sen, että sähköasennukset tehdään turvallisesti ja oikein. S2 -pätevyys mahdollistaa sähkötöiden tekemisen 1 kV asti, joten myös paljon sähköä kuluttavan teollisuuden sähköasennukset onnistuvat meiltä.

Hyvin tehty sähköasennuskaan ei kuitenkaan kestä ikuisesti, vaan sähkölaitteisto vaatii huoltamista ja tarvittaessa myös korjaustoimenpiteitä. Heavy Sähkö tarjoaa asiakkailleen myös sähkölaitteiden huoltoa ja kunnossapitoa. Huolehdimme asiakkaan kanssa sovitulla tarkastusaikataululla, että sähköt ovat varmasti kunnossa. Näin voidaan välttyä yllättäviltä ja tuotantoa haittaavilta sähkökatkoilta. Joskus kuitenkin sähkövika tulee yllättäen. Nämä odottamattomat sähköviat pyrimme korjaamaan mahdollisimman nopeasti, jotta asiakkaamme pääsevät jälleen jatkamaan työtään.

Teollisuuden sähkötyöt ja sähköasennukset – ota yhteyttä!

Murskauslaitokset

Erikoisalana kivenmurskauslaitosten sähkötyöt

Olemme erikoistuneet kivenmurskauslaitosten sähkötöihin. Asiakkaitamme ovat kivenmurskausta tekevät urakoitsijat ympäri Suomen. Kivenmurskauslaitosten sähkötöissä meillä on pitkäaikaiset ja vakiintuneet asiakassuhteet.

Ammattitaitoiset sähköasentajamme huolehtivat siitä, että murskauslaitokset pysyvät toiminnassa eikä turhia katkoja työhön tule. Yllättävissä vikatilanteissa sähköasentajamme tulevat asiakkaamme työmaalle mahdollisimman nopeasti tekemään tarvittavat sähköasennus- ja huoltotyöt.