TEOLLISUUSKIINTEISTÖT


TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENNUKSET AMMATTITAIDOLLA


Heavy Sähkö Oy on erikoistunut teollisuushallien sähkötöihin ja -asennuksiin. Teemme kaikki teollisuushallien sähkötyöt ammattitaidolla joko jo rakennusvaiheessa tai kiinteistön korjauksen yhteydessä. Rakennuksen sähkölaitteistoon kuuluvat kiinteät sähköasennukset sekä erilaiset sähkölaitteet kuten ilmanvaihto- ja lämmityslaitteet.


Teemme sähköurakointia ympäri Suomea. Sähköasentajillamme on vahva tietotaito ja vuosien työkokemus kiinteistöjen sähköasennuksista. S2 -sähköpätevyys takaa sen, että sähköasennukset tehdään turvallisesti ja oikein. S2 -pätevyys mahdollistaa sähkötöiden tekemisen 1 kV asti, joten myös paljon sähköä kuluttavan teollisuuden sähköasennukset onnistuvat meiltä.

Hyvin tehty sähköasennuskaan ei kuitenkaan kestä ikuisesti, vaan sähkölaitteisto vaatii huoltamista ja tarvittaessa myös korjaustoimenpiteitä. Heavy Sähkö tarjoaa asiakkailleen myös sähkölaitteiden huoltoa ja kunnossapitoa. Huolehdimme asiakkaan kanssa sovitulla tarkastusaikataululla, että sähköt ovat kunnossa. Näin voidaan välttyä yllättäviltä ja tuotantoa haittaavilta sähkökatkoilta. Joskus kuitenkin sähkövika tulee yllättäen. Yllättävät sähköviat pyrimme korjaamaan mahdollisimman nopeasti, jotta asiakkaamme pääsevät jatkamaan työtään.

Missä tahansa teollisuuden sähkötöissä, ota yhteyttä!

Created by